Vijf Steden Tour met Ruth Jacott

11 september 2015

Nieuwe concertreeks wordt muzikaal dansfestijn!

Het heeft even geduurd maar in september is het zover. Ruth Jacott treedt op met een nieuwe concertreeks: de Vijf Steden Tour. Ze heeft een nieuwe look, een nieuw repertoire en een nieuwe tourorganisatie dat wordt gerund door haar broer, zus en neef. Vanaf 25 september komt de grande lady van de Nederlandse podia dit keer niet met een theatertour, maar een knallend muzikaal dansfestijn. Naast haar bekende hits zingt ze ook verzoeknummers die het publiek wil horen.

In tegenstelling tot haar eerdere wat rustigere theatertours start Ruth Jacott vanaf september een show vol dynamiek. Vijf vrijdagen van 25 september tot en met 23 oktober brengt Ruth in de steden Etten-Leur, Puttershoek, Venray, Aalsmeer en Nijkerk een dansfestijn waar je u tegen zegt. “De theatershows waren natuurlijk fantastisch om te doen, maar zijn veel ingetogener dan wat we nu voor ogen hebben. Dit worden echt popconcerten: fris, uitbundig, los van opzet en zeer toegankelijk. Ik loop zingend door de zaal, praat met mensen, dans met ze en ze kunnen bij wijze van spreken zo bij me op schoot.” Wekelijks treed Ruth wel ergens op in het land, maar de Vijf Steden Tour wordt voor haar het hoogtepunt van 2015. “Alles komt samen tijdens deze concerten. Kijk, ik ben een theaterbeest, als ik niet optreedt, wordt ik ongelukkig. Maar deze concertreeks is hele andere koek: we trekken alles uit de kast. Ik raad iedereen aan niet op hoge hakken te komen, maar de dansschoenen aan te trekken!”

Oog in oog met Ruth Jacott
Het voorprogramma wordt verzorgd door Eric Jacott en Marcel Bogarde die samen de zangformatie New Timeless vormen. Tijdens de tour kan er ook kennis worden gemaakt met zanger Mike Peterson, die een aantal gastoptredens verzorgt. Ook is er een exclusief VIP-arrangement voor 200 gasten, dat bestaat uit een meer-gangen-diner met onbeperkt drankjes en culinaire hapjes, begeleid door muziek, speciale VIP-plekken en een parkeerkaart. Na afloop van de show bezoekt Ruth het VIP-area voor een meet & greet.

It is a family affair
De Vijf Steden Tour is een nieuw format uit de hoed van Ruth’s broer Eric en zus Natalie Jacott én het management- en organisatiebureau Flex & Oprecht, dat is opgericht door neef Dylan Fernandes. De samenwerking met de familieleden voelt als een warm bad. “Eric, Natalie en Dylan kennen mij door en door. Ze weten precies wat ik wel en niet wil en dat maakt de voorbereidingen op de tour tot een verademing.” De vele hits die Ruth heeft gehad als Blijf bij mij, You’ve got a friend, Hartslag en haar Songfestivalhit Vrede zullen natuurlijk te horen zijn, maar Ruth zoekt dit keer ook meer interactie met het publiek. “Ik wil graag dat mensen roepen welk lied ze willen horen, verzoeknummers dus. Dat wordt weliswaar flink improviseren, maar dat maakt het allemaal nog leuker. Het programma staat weliswaar vast, maar daar wijken we graag van af.”

Vrijdag 9 oktober Evenementenhal - Venray

VIP-arrangement: van 18.00 uur tot 00.00 uur
Aanvang concert: van 20.00 uur tot 00.00 uur

Website: www.vijfstedentour.nl
Facebook: www.facebook.com/VijfStedenTour
Tickets: www.ticketpoint.nl of telefonisch via 0900 – 0088
Early Bird: € 30,00 exclusief servicekosten
Staanplaats: € 37,50 exclusief servicekosten
VIP: € 165,00 exclusief servicekosten
Early Bird Rolstoelticket: € 30,00 exclusief servicekosten
Rolstoelticket: € 37,50 exclusief servicekosten

A3_poster_vijf_steden_tour_Ruth_Jacott_speellijst-page-001_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden