MAI TAI en Erik Mesie komen naar Venray!

25 augustus 2015

Tijdens de 70's & 80's Party op 26 september komen MAI TAI en Erik Mesie optreden. Kom samen met vrienden weer een ouderwets gezellige avond beleven. DJ Henri, bekend van Pentagon dè discotheek van Venray in de jaren '70 en '80 verzorgt de rest van de avond de muziek.

Erik Mesie:
Erik Mesie werd in de jaren 80 bekend als zanger en gezicht van de Nederlandstalige band Toontje Lager. Met de o.a. de hit Stiekem gedanst heeft hij met zijn band een onvergetelijke indruk achter gelaten en nog steeds worden zijn liedjes luidkeels meegezongen bij live optredens.

MAI TAI:
Mai Tai scoorde in de jaren 80 en 90 niet alleen grote hits in heel Europa, maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. De Amerikaanse Dance Charts bleven niet achter en werden opgeschud door een nummer 1 hit. Drie stijlvolle, charmante dames brengen een ongekende show, die het publiek volledig in vervoering brengt met grote hits als: History, Female Intuition, Body and Soul, 1 Touch 2 Much, Am 1 Losing You Forever. De drie fantastische zangeressen Jetty, Carolien en Eve betoveren het publiek met hun spetterende show van begin tot eind en staan garant voor entertainment op top niveau.

DJ Henri:
Dj Henri is 7 jaar lang de resident dj geweest in Pentagon, dè discotheek van Venray in de jaren ’70 en ’80. Ook al zijn de deuren van deze discotheek in 1989 gesloten, DJ Henri is en blijft bekend als dj van ‘Pentagon’. 

Tickets zijn online te bestellen en tijdens kantooruren verkrijgbaar bij de receptie van Evenementenhal Venray.

Voorverkoop € 12,50 p.p.
Deurverkoop € 15,00 p.p.

Zaal open 20:30 uur
Aanvang 21:00 uur
Einde 02:00 uur
facebookbutton.png

Logo_ticketverkoop.jpg Klik om te vergroten Foto_Mai_Tai.jpg Klik om te vergroten MPF-57.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden