Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) 2016 in Evenementenhal Venray

03 juli 2015

Op vrijdag 22 januari 2016 organiseert Carnavalsvereniging De Pielhaas uit Venray in samenwerking met Stichting LVK en L1 radio/televisie het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). De carnavalsvereniging De Pielhaas viert in 2016 haar 7x11 jarig jubileum en heeft de keuze op Evenementenhal Venray laten vallen voor de grote finale van het LKV.

Evenementenhal Venray is er bijzonder trots op dit jaar gastheer te kunnen zijn voor dit Konkoer. “Het was al jaren een wens om het typische Limburgse evenement te mogen hosten,” vertelt Peter Bartels van Evenementenhal Venray. De organisatie verwacht ongeveer 4.000 bezoekers uit heel Limburg. Daarnaast is de finale ook live te volgen op radio en tv, uitgezonden door L1.

Maar natuurlijk begint het allemaal met de inzendingen. Vanaf 11 november kunnen deze digitaal worden ingestuurd. Het is mogelijk tot uiterlijk 7 december de liedjes in te sturen. Hierna gaat een jury de inzendingen beoordelen. Er gaan in totaal 60 liedjes door naar de halve finales. Op zondag 17 januari wordt bekendgemaakt welke 20 finalisten in Venray kunnen strijden om de eerste plaats.

Meer informatie staat op de website van Stichting LVK: www.stichtinglvk.nl

LVK_1.jpg Klik om te vergroten LVK_2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden