Michael van Gerwen wint finale Dutch Darts Masters in Evenementenhal Venray

10 juni 2015

Op Michael van Gerwen staat momenteel geen maat. Tijdens de finale op 7 juni in een volgepakte zaal in Venray wist hij ook dit jaar het vierde EuroTour toernooi te winnen en prolongeerde zijn Dutch Darts Masters titel. In deze finale rekende hij af met een verrassende tegenstander: Justin Pipe.

Van Gerwen liet de gehele finale zien dat er maar één winnaar zou moeten komen, en dat was de nummer 1 van de wereld. Hij gooide een sterke finale, en liet zijn Engelse tegenstander volledig kansloos: 6-0. In de halve finales was ‘Mighty Mike’ nog goed weggekomen: tegen Terry Jenkins, het stond na tien legs 5-5, en Jenkins begon de laatste leg met twee 180-ers. Toch kon hij zijn kans op de finale niet benutten, waardoor de thuisfavoriet alsnog naar de finale kon gaan: 6-5.

Evenementenhal Venray kan terug kijken op een geweldig toernooi. Met ongeveer 5000 toeschouwers op de finaleavond was dit het drukst bezochte EuroTour toernooi ooit. En met Michael van Gerwen kregen de uitzinnige fans een gedroomde en verdiende winnaar.

Bekijk hier nog meer foto's van het PDC toernooi
PDC_2015_1.jpg
Kwartfinales
Jamie Caven-Kim Huybrechts 6-2
Justin Pipe-Josh Payne 6-4
Terry Jenkins-Kyle Anderson 6-5
Michael van Gerwen-Mervyn King 6-4

Halve finales
Justin Pipe-Jamie Caven 6-4
Michael van Gerwen-Terry Jenkins 6-5

Finale
Michael van Gerwen-Justin Pipe 6-0

PDC_2015_3.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden