Klaar voor de presentatie van je leven?

22 april 2015

In november 2015 vindt voor de tweede keer het TEDxVenlo plaats. Dit event heeft als doel de regio te positioneren als een innovatieve regio, door sprekers met nieuwe ideeën een podium te geven. Om geschikte sprekers voor te dragen aan TEDxVenlo, wordt op 25 juni in Evenementenhal Venray het Sprekers Event Venray georganiseerd. Ben jij of ken jij iemand met een idea worth spreading, wil je de wereld ermee veranderen en wil je dit op een wereldwijd podium verkondigen? Meld je dan nu aan op breakingyourborders.com!

Organisatie Business Vision Venray: “Graag willen wij door middel van dit lokale event mensen een podium bieden om hun idee te pitchen. De beste sprekers met de beste ideeën maken kans om op het podium van TEDxVenlo te mogen spreken. Voor sprekers is dit een ultieme manier om een groot bereik te genereren voor hun idee en om hun netwerk exponentieel uit te breiden.”

De procedure van het Sprekers Event Venray ziet er als volgt uit:
• Aanmelden kan tot 17 mei 2015 op breakingyourborders.com. Laat hier je vernieuwende idee achter;
• Alle pitches zijn in het Engels;
• De inzenders van de meest aansprekende ideeën worden gevraagd een videopitch van maximaal twee minuten in te zenden;
• De sprekers met de beste videopitches worden uitgenodigd voor Sprekers Event Venray op 25 juni 2015. Bij de voorbereiding van deze sprekerscompetitie krijgt de spreker hulp van een sprekerscoach om een nog betere presentatie te kunnen geven;
• Tijdens Sprekers Event Venray mag de spreker zijn of haar idee pitchen in maximaal drie minuten;
• De jury van TEDxVenlo beoordeelt de sprekers op de volgende vier facetten: uniciteit van het idee en de authenticiteit, presentatievaardigheden en de Engelse taalvaardigheid van de spreker.

Organisatie Sprekers Event Venray
Anne-Marie Goossens (Confiance Financieel Advies)
Kiki Jaspers (Fotografie Kiki)
Bart Everaerts (Martin Cuypers BV)
Paul Cartigny (Evenementenhal Venray) +31 (0) 478-519793

SprekerseventVenray.jpeg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden