Stichting Vrije Recreatie - Vakantiebeurs

11 februari 2017

Stichting Vrije Recreatie - Vakantiebeurs

11 februari 2017

Informatie

Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit...

Recreanten die graag een kijkje willen nemen in de keuken van de kampeerboer vinden massaal hun weg naar deze beurzen, waar SVR-kampeerboeren en -boerinnen uit binnen- en buitenland laten zien wat hun camping nu juist zo speciaal maakt. Met een schat aan informatie en vaak ook nog met een leuke, door onze standhouders beschikbaar gestelde prijs (gratis vakantie of nuttig kampeerattribuut) gaan de bezoekers enthousiast naar huis, om daar de verzamelde folders te bestuderen en misschien wel aan de hand daarvan hun vakantie te bepalen.

Entree: 

SVR Donateurs: Gratis toegang
Niet donateurs: € 5,00 per persoon
Parkeren: Voor iedereen gratis
De beurs is geopend van 10.00 - 16.00 uur


NADERE INFORMATIE: WWW.SVR.NL

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

De Stichting Vrije Recreatie is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren thans gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland en meer dan 150.000 donateurgezinnen. In die hoedanigheid steunt en adviseert de SVR haar deelnemers en helpt donateurs aan adressen van SVR-campings, waar men betaalbaar kan kamperen of een deel van de boerderij of een caravan c.q. zomerhuisje kan huren. De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden en douches en electriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er natuurlijk niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij of door naar de dieren te kijken. Misschien kunt u helpen voeren en wanneer u geluk heeft, kunt u een koe zien kalven. Er zijn ook adressen van particuliere grondbezitters - met boomgaard, bos of tuinderij - waar u natuurlijk ook van harte welkom bent.

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden