Restaurant 1

Het restaurant waar alles mogelijk is op culinair gebied!

Informatie

Smaakvolle buffetten presenteren, een menu voor elk wat wils! Onze buffetten zijn op maat, voor grote en kleine eters, culinaire hoogstandjes worden afgewisseld met gewoon lekkere gerechten en desserts. Smakelijk eten! Met een eigen entree en een eigen uitstraling is deze zaal ideaal geschikt voor zowel een congres, seminar als een informele bijeenkomst.

Technische faciliteiten
Restaurant 1 kan worden voorzien van alle technische faciliteiten.

Catering

Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Restaurant 1:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 60 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 400 personen

 • Carree opstelling

  Carree

  max. 60 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 750 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 550 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 60 personen