Scheepsbar

Perfect voor uw lunch of informele bijeenkomst!

Informatie

In een maritieme sfeer organiseert u uw informele bijeenkomst of vergadering. Natuurlijk is de Scheepsbar ook uitermate geschikt voor uw lunch tijdens de bijeenkomst! De twee bars, de compacte dansvloer en de gezellige zitjes zorgen voor de perfecte sfeer. Scheepsbar is zeer geschikt voor een informele bijeenkomst, lunch, borrel of buffet. Alle hens aan dek!

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Scheepsbar:

  • Boardroom opstelling

    Boardroom

    max. 20 personen

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 200 personen