Vergaderzaal 2

Ideaal voor uw inloop workshop tijdens de beurs!

Informatie

Vergaderzaal 2 biedt een goede gelegenheid voor uw inloop presentatie tijdens de beurs! Deze zaal is gelegen tussen Hal 3 en Hal 4 en is daardoor vanaf de beursvloer snel te bereiken. Met name voor workshops en inloopbijeenkomsten tijdens een beurs is dit een ideale zaal!

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 2 kan worden voorzien van alle technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 2:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 30 personen

 • Cabaret opstelling

  Cabaret

  max. 70 personen

 • Carree opstelling

  Carree

  max. 40 personen

 • Receptie opstelling

  Receptie

  max. 100 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 100 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 30 personen