Congreszaal XL

Congreszaal XL

Perfecte locatie voor alle grotere bijeenkomsten!

Informatie

Grotere evenementen kunnen worden georganiseerd in onze Congreszaal XL: uw bruiloft, (bedrijfs)feest, congres, concert of huisbeurs tot 1.500 personen. De Congreszaal XL biedt plaats aan circa 200 personen op de mooie balustrade die tevens ook de beschikking heeft over een horecabar. Eigen licht- en geluidsinstallatie, podium, dansvloer, bars en het sfeervolle interieur zorgen voor de perfecte ambiance.

Technische faciliteiten
De Congreszaal XL kan worden voorzien van alle technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.