Vergaderzaal 6

Vergaderzaal 6

Nieuwe vergaderzaal voorzien van een moderne uitstraling, daglicht, gratis draadloos internet, professionele beamer en een tal an andere onbeperkte technische mogelijkheden.

Informatie

Sinds eind 2012 zijn er nieuwe vergaderzalen in Evenementenhal Hardenberg. Het gaat om drie nieuwe vergaderzalen met een totale oppervlakte van 115 m². Vergaderzaal 6 is één van deze nieuwe vergaderzalen en is voorzien van een moderne uitstraling, daglicht, gratis draadloos internet, professionele beamer en een tal van andere onbeperkte technische mogelijkheden. Vergaderingen, productpresentaties, seminars, persbijeenkomsten of zelfs een (zakelijke) lunch of diner kan geheel naar uw wens worden ingevuld. Samen met u zorgen wij voor een optimale invulling van uw wensen.

Technische faciliteiten
Vergaderzaal 6 beschikt over alle benodigde technische faciliteiten.

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een lunch tijdens uw vergadering of sluit een congres af met een warm en koud buffet. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Vergaderzaal 6:

 • Boardroom opstelling

  Boardroom

  max. 18 personen

 • Theater opstelling

  Theater

  max. 25 personen

 • U-vorm opstelling

  U-vorm

  max. 16 personen