Feestzaal XL

Feestzaal XL

Perfect voor alle grote (personeels)feesten!

Informatie

De grotere evenementen kunnen worden georganiseerd in onze Feestzaal XL: uw bruiloft, (bedrijfs)feest, congres, concert of huisbeurzen tot 1.500 personen. In de Feestzaal XL bevindt zich tevens een mooie balustrade met een horecabar en biedt plaats aan circa 200 personen. De eigen licht- en geluidsinstallatie, podium, dansvloer, bars en het sfeervolle interieur zorgen voor de perfecte ambiance.

Technische faciliteiten
De Feestzaal XL kan worden voorzien van alle technische faciliteiten. 

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een buffet voorafgaand aan het concert of voorzie uw bruiloft van exclusieve catering. Er zijn talloze mogelijkheden, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.