Beurshallen

Beurshallen

Perfect voor uw concert, (bedrijf) feest, huisbeurs, congres en wat bedenkt u nog meer?

Informatie

Evenementenhal biedt in een sfeervolle, ruim opgezette ambiance, uitgebreide en professionele mogelijkheden voor uw vak- en consumentenbeurs, concert, evenement, congres of (bedrijfs)feest. Met maar liefst 40.000 m2 aan expositieruimte, is werkelijk alles mogelijk. Meetings & Events staat voor u klaar om ieder evenement van a tot z te begeleiden en tot een succes te maken!

Technische faciliteiten
De beurshallen beschikken over alle benodigde technische faciliteiten

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een feestavond met exclusieve catering of voorzie uw borrel van lekkere hapjes, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze! 

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.