Feestzaal 2

Feestzaal 2

Dit sfeervolle en moderne zaal is ideaal voor uw bruiloft, jubileum, borrel, diner of (bedrijfs) feest!

Informatie

Feestzaal 2 is één van de nieuwe zalen van Evenementenhal Hardenberg. Deze zaal is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over alle benodigde technische benodigdheden. Door deze voorzieningen is de zaal uitermate geschikt voor diverse doeleinden. De zaal is toegankelijk met een eigen entree waardoor een besloten feest ook tot de mogelijkheden behoort. Tevens is er een rokersruimte aanwezig in een naast gelegen ruimte, zodat uw gasten niet naar buiten hoeven.

Technische faciliteiten
Feestzaal 2 beschikt over alle benodigde technische faciliteiten

Catering
Doordat wij over een eigen keukenbrigade beschikken, is er veel mogelijk op het gebied van de catering. Kies bijvoorbeeld voor een feestavond met exclusieve catering of voorzie uw borrel van lekkere hapjes, de afdeling Meeting & Events helpt u graag met het maken van de juiste en passende keuze!

Uw meeting of event 
De afgelopen jaren is er binnen Evenementenhal een schat aan ervaring opgebouwd wat betreft het organiseren van evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen. Professionaliteit, vakkennis en groot organisatievermogen zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze medewerkers van Meetings & Events staan klaar om uw evenement op een unieke wijze volledig te verzorgen, waarbij u zich kunt concentreren op uw eigen vak met het gewenste rendement.

Opstellingen

Onderstaande zaalopstellingen zijn mogelijk in de zaal Feestzaal 2:

  • Receptie opstelling

    Receptie

    max. 200 personen