Missie, visie en strategie

Ons evenement. Uw moment.

 

Missie

Onze drie kernwaarden: Ontzorgen, Faciliteren en Persoonlijk.
Ontzorgen omdat wij vanuit Evenementenhal kennis hebben van het organiseren van (vak)beurzen, evenementen, congressen, concerten, feesten en partijen en dit op een unieke wijze voor u verzorgen. U concentreert zich op uw doel en het door u gewenste rendement. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.
Faciliteren omdat Evenementenhal op basis van de unieke full service formule, het welbekende all-in concept, zorgt dat in haar professionele, sfeervolle ambiances mensen elkaar kunnen ontmoeten voor de daarvoor bestemde doelen.
En omdat de kern van ‘meet and greet’ bestaat uit het elkaar ontmoeten, vergezeld met een welgemeende handdruk. Dit wordt steeds zeldzamer en daardoor steeds belangrijker en waardevoller. Daarom staat Evenementenhal voor persoonlijk en ja, gastvrijheid dat kunt u elke dag van ons verwachten.
De verbinding van deze drie kernwaarden komt op een professionele wijze tot stand. Onze medewerkers hebben kennis van zaken, elk op hun eigen vakgebied. De huidige digitale wereld kent onbeperkte mogelijkheden, daarom is contacten leggen, elkaar ontmoeten, genieten en beleven steeds belangrijker geworden. Wij bieden u hier op een professionele manier de mogelijkheid voor. Welkom bij Evenementenhal.

Visie

Onze visie is inhoud geven aan de drie hiervoor genoemde kernwaarden van onze missie.
'Ontzorgen, Faciliteren en Persoonlijk' zit in onze bloedbanen en betekent dat onze mensen en alle activiteiten er op gericht zijn Evenementenhallen daadwerkelijk te beleven. Nu nog in de drie Evenementenhallen in Hardenberg, Gorinchem en Venray, maar ook in het buitenland. Evenementenhal biedt het platform om te beleven hoe het is om ontzorgd zaken te doen, mensen te ontmoeten, te vergaderen, te feesten en te genieten op een warme, persoonlijke wijze die staat voor professionaliteit. Onze unieke aanpak onderscheid ons van alle andere aanbieders in onze branche!

Strategie

Bouwen aan mogelijkheden om ook in de steeds onpersoonlijkere wereld ‘meet and greet’ te blijven faciliteren. De digitale snelweg, social media doen ook bij Evenementenhal hun intrede. Met als voorwaarde kwaliteit te verhogen en papierstromen te verminderen. Een modernere en snellere uitnodigingsservice, just in time, op elk gewenst moment beschikbaar via onze website-portal “Mijn Evenementenhal”. Een bijdrage aan duurzaam ondernemen. Echter onveranderd bereikbaar, gemakkelijk en compleet. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. Investeren in ons vak, ten dienste van uw marketing- en communicatiemix, ten dienste van uw genieten en beleven. Het elke dag opnieuw weer beter doen dan andere aanbieders, zodat u uw investering waardeert. Wij creëren uw waarde door oog te blijven houden voor details en groot te zijn en blijven in onze (inter)nationale wereld. 

Foto-voorkant-EVH2.jpg Klik om te vergroten Evenementenhal-0702.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden