Vak- en consumentenbeurzen

Bent u van plan een eigen vakbeurs of consumentenbeurs te organiseren? Dan bent u hier aan het goede adres. De afdeling Meetings & Events kan u helpen met het organiseren van beurzen. Doordat wij zelf jarenlange ervaring hebben in het organiseren van (vak)beurzen zijn wij een uitstekende gesprekspartner om u op weg te helpen. U kunt er voor kiezen alleen de ruimte te huren welke standaard is voorzien van vloerbedekking of u kiest voor de mogelijkheden van onze bekende full-service-formule. Alle details van de full-service-formule kunt u hier lezen. Natuurlijk is parkeren altijd gratis.

Locaties:
Evenementenhal is gevestigd in 3 locaties in Nederland. In Hardenberg, Gorinchem en Venray staan ruime complexen van 40.000 m2 welke onbeperkte mogelijkheden bieden. Hiermee kunt u zowel een regionaal als een landelijk evenement organiseren. Alle locaties beschikken over ruime parkeergelegenheden en zijn makkelijk te bereiken. Komt u gerust eens vrijblijvend langs. Wij laten u met plezier alle mogelijkheden zien.

Faciliteiten:
Evenementenhal beschikt over een eigen Technische Dienst en een eigen keukenbrigade. Hiermee kunnen wij u een compleet pakket aanbieden en u van A tot Z begeleiden en ontzorgen.

Wij zien er naar uit met u samen te werken en uw evenement tot een succes te maken!

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje in onze brochure en ontdek alle mogelijkheden.

  • *
  • *
  • *
  • *
IMG_8215.JPG Klik om te vergroten P1000299.JPG Klik om te vergroten P1000321.JPG Klik om te vergroten P1000344.JPG Klik om te vergroten P1000347.JPG Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden