Uw medewerkers in het zonnetje zetten?

Evenementenhal maakt uw bouwvakborrel onvergetelijk! In een van de vele zalen van Evenementenhal of op uw locatie verzorgen wij sfeervolle aankleding, de heerlijkste drankjes, hapjes en entertainment naar keuze.

De zomer begint bijna en een goede voorbereiding is het halve werk. Een bouwvakborrel is uitermate geschikt om zo vlak voor de vakantie de eerste helft van het jaar te evalueren met het hele team en iedereen een welverdiende vakantie toe te wensen. Zo kan men positief de vakantie ingaan en kunnen in het najaar nieuwe speerpunten opgepakt worden.

Van bubbels tot tent, daag ons uit met uw wensen! Neem contact op met afdeling Meetings & Events voor advies op maat of een vrijblijvende rondleiding bij Evenementenhal Hardenberg.

Referentie Quotes:

- "Toen de afdeling Meetings & Events mij de tip gaf om het totaal anders aan te pakken, was ik meteen enthousiast. Zij hebben al zoveel soortgelijke events georganiseerd en kunnen daardoor veel leuke tips geven. Hierdoor hadden we echt iets origineels op ons event!"

- "Ons personeel heeft zo zijn best gedaan dit jaar. Daarom willen we de bouwvak feestelijk in gaan. Ik vond het niet leuk om dan ook zelf aan het personeel te vragen de BBQ te verzorgen en klaar te zetten. Daarom heb ik Evenementenhal ingeschakeld, om alles tot in de puntjes te verzorgen!"

1080x1080_Bouwvakborrel_Catering_op_Locatie.png

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje in onze brochure en ontdek alle mogelijkheden.

  • *
  • *
  • *
  • *
afbeelding_champagne2.jpg Klik om te vergroten jubileumcatering2.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden