Interview Angelique Klar

Vanaf 1 januari 2015 staat een nieuwe Algemeen Directeur bij ons aan het roer: Angelique Klar (47). Voor deze ondernemende manager is Evenementenhal een thuiskomen in de door haar geliefde zakelijke dienstverlening, waar ze in de jaren negentig haar carrière begon.

Vanuit haar nieuwe rol geeft Klar invulling aan hoe Evenementenhal ondernemers helpt bij het vaststellen van bedrijfsdoelstellingen in de dynamische beurzenmarkt. “De beurswereld is volop in beweging. Voor mij staat de vraag centraal hoe we klanten zo goed mogelijk ondersteunen in hun commerciële doelen.”

Haar werkwijze? “Direct, integer, verbindend, innovatief en een tikkeltje eigenwijs,” lacht ze. “Voor mij is een samenwerking pas succesvol als beide partijen na afloop tevreden uit elkaar gaan. Als ze uitzien naar de volgende ontmoeting.”

Nieuwe invalshoeken
Ook buiten haar werk om zoekt Klar uitdaging. Vorig jaar dook ze de studieboeken in voor een masterstudie International Servicemanagement. “Stilstand betekent achteruitgang. Ik wil me blijven ontwikkelen. Een theoretische studie biedt nieuwe invalshoeken voor het aansturen van een onderneming in de praktijk.”

Zodra de eerste lentezon het winterse wolkendek doorbreekt, vindt u haar zeilend op de Friese meren. Het liefst in gezelschap van haar twee zonen. Zeiltochten inspireren haar om grenzen te verleggen.

Hardenberg, januari 2015

foto_angelique.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden