Trouwlocatie

Allereerst gefeliciteerd met het voornemen om te gaan trouwen!
'De mooiste dag van je leven’ is een veel voorkomende kreet die voorbij komt bij het plannen van de bruiloft. Op de mooiste dag van je leven wil je dan natuurlijk ook dat alles tot in de puntjes perfect verloopt. Bruiloften vragen daarom ook om een unieke locatie met een eigen uitstraling. Een zaal die geheel naar eigen inzichten kan worden ingericht en een perfect aansluitende culinaire omlijsting die deze dag compleet en bijzonder maakt. Zo zorgen wij voor een mooi aangeklede zaal, onbeperkte culinaire mogelijkheden en één contactpersoon die het bruidspaar op de dag zelf ontzorgt. Samen met de gasten kunnen jullie je volledig richten op het genieten van de mooiste dag van je leven!

Voor meer informatie over onze feestzalen klik hier.

Er komt veel kijken bij de organisatie van deze dag, maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met de afdeling Meetings & Events voor een rondleiding en laat je adviseren door een van onze ervaren medewerkers (voor contact gegevens klik hier).

Wij zien er naar uit jullie bij Evenementenhal te mogen verwelkomen en maken jullie bruiloft graag tot de mooiste dag van jullie leven!

Bruidspaar: "Wij willen graag iedereen van Evenementenhal, die meegewerkt heeft aan de voor ons zeer bijzondere dag, vriendelijk bedanken! En in het bijzonder vonden wij het geweldig zoals alles geregeld was en opgemaakt met de mooie bloemen etc. etc. Prachtig! Bedankt voor ALLES!"

Jasper van der Kolk: "Wij bieden jullie graag een vrijblijvende offerte op maat gemaakt, voor een scherpe prijs en in de begeleiding van het traject heeft het bruidspaar een vast contactpersoon die alles van A tot Z begeleidt."

Linda Braakman: "Gastvrijheid is kenmerkend voor Evenementenhal. Dat begint al bij het ontvangst met onze gratis parkeerplaatsen. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst en totaal verzorgde en aangeklede ruimtes. Professionaliteit, vakkennis en een groot organisatievermogen zijn daarbij onze sleutelwoorden."

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje in onze brochure en ontdek alle mogelijkheden.

  • *
  • *
  • *
  • *
afbeelding_champagne2.jpg Klik om te vergroten bruidstaart_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden