Kerst- of Nieuwjaarsborrel

Sluit het jaar af met een kerstborrel of geef het nieuwe jaar een startsein!

De Kerstdagen en het nieuwe jaar staan voor u het weet alweer voor de deur! Wilt u de feestdagen geslaagd ingaan? Of juist het nieuwjaar feestelijk openen met uw personeel of relaties? Bij Evenementenhal Hardenberg kunt u ideeën omzetten in een beleving.

Kerst- of Nieuwjaarsborrel
Uw Kerst- of nieuwjaarsborrel is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Hardenberg kunt u volop aandacht schenken aan gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden. Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Hardenberg beschikt over 11 verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap.

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Hardenberg. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een geslaagde Kerst- of Nieuwjaarsborrel! Kortom; Geef het nieuwe jaar een startsein en maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal!
Klik hier voor meer informatie over onze verschillende zalen.

Voor meer informatie of een offerte op maat, neem contact op met Meetings & Events.

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje in onze brochure en ontdek alle mogelijkheden.

  • *
  • *
  • *
  • *
_AN88198_Scheepsbar.jpg Klik om te vergroten _AN88270_Restaurant_2.jpg Klik om te vergroten _AN88246_Feestzaal_XL_2.jpg Klik om te vergroten Champagne_1.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden