Jubileum

Bij Evenementenhal Hardenberg kunt u ideeën omzetten in een beleving. 

Dat een jubileum niet zomaar voorbij kan gaan, begrijpen wij als geen ander! Uw (personeels) leden of oud gedienden eens goed in het zonnetje zetten wordt zeer gewaardeerd en zorgt meestal voor een ongekend resultaat. Zoek niet verder en laat u rondleiden door de diverse zalen.

Uw jubileum is bij ons in goede handen. Bij Evenementenhal Hardenberg kunt u volop aandacht schenken aan uw gasten, wij staan klaar om uw evenement te begeleiden.
Of het gaat om een zakelijke bijeenkomst, een evenement of een onvergetelijk feest, we bieden u graag de passende locatie waar we kunnen inspelen op uw wensen. Evenementenhal Hardenberg beschikt over 11 verschillende sfeervolle zalen met een wisselende capaciteit van 10 tot 4.000 personen welke makkelijk zijn aan te passen aan elke gewenst gezelschap.

Aan alles gedacht
Compleet ontzorgen, dat is het keurmerk van Evenementenhal Hardenberg. U kunt erop vertrouwen dat alles in goede handen is. Onze ruime ervaring in deze tak van sport is uw garantie voor een geslaagd jubileum!

Kortom, een gezellige borrel met collega's of een jubileum op uw eigen locatie, alles is mogelijk! Maak een vrijblijvende afspraak met de afdeling Meetings & Events van Evenementenhal.

Voor meer informatie over onze verschillende zalen klik hier.

Hieronder kunt u uw gegevens achterlaten en aangeven waar u meer informatie over wenst te ontvangen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of neem een kijkje in onze brochure en ontdek alle mogelijkheden.

  • *
  • *
  • *
  • *
Champagne_1.jpg Klik om te vergroten _AN88309_Scheepsbar.jpg Klik om te vergroten CongreszaalGO201412.jpg Klik om te vergroten foto_grill.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden