Muziekfeest Het Goede Leven: bruine kroeg, mega schemerlampen en Perzische kleedjes

19 oktober 2018

‘De gezelligheid van een bruine kroeg, de line-up van een festival’

Het decor voor de eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven op zaterdag 15 december in Hardenberg is bekend. Organisator Linda Braakman: “We creëren een grote bruine kroeg met mega schemerlampen aan het plafond, tientallen stamtafels en Perzische kleedjes. Zie het als de gezelligheid van een bruine kroeg met een line-up en catering van een festival.” Tijdens Muziekfeest Het Goede Leven zijn optredens van Nederlandstalige artiesten als Wolter kroes, Frans Duijts, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, John de Bever en Snollebollekes.

De ticketverkoop voor dit nieuwe muziekfestival in Oost-Nederland is onlangs gestart. Er zijn momenteel al honderden kaarten verkocht, laat de organisatie weten. Daarnaast werkt de organisatie samen met drie PLUS Alfring supermarkten (Baalderveld, Bergentheim en Gramsbergen). “We beginnen vanaf 29 oktober een spaaractie waarbij mensen met een volle spaarkaart een ticket kunnen kopen voor 10 euro in plaats van 17,50 euro. Deze actie loop tot 3 december”, aldus Braakman.

 

De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 20.00 tot 24.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. De vroegboektickets zijn tot en met zondag 28 oktober te bestellen voor 15 euro. Daarna kost een ticket 17,50 euro. Voor meer info en ticketverkoop:  www.muziekfeesthetgoedeleven.nl.

280x212_Muziekfeest_Goede_Leven.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden