Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen in Hardenberg staan voor de deur

03 oktober 2018

De vakbeurzen Bouw Compleet en Schilder, Glas & Afbouw (S.G.A.) Vakdagen staan voor de deur: 9, 10 en 11 oktober 2018 in Evenementenhal Hardenberg. De beurscombinatie pakt dit jaar uit met een aantal nieuwe initiatieven op de beursvloer: een exposureplein voor ruwbouw en beton en een ‘huis’ voor interieurbouw.

Beursopening The New Builders

In samenwerking met The New Builders worden op dinsdag 9 oktober om 12.30 uur de vakbeurzen Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen op een feestelijke wijze geopend. Voorafgaand aan de opening wordt kort ingegaan op de samenwerking die de beursorganisatie is aangegaan met The New Builders. Ook vertelt Leo Nieuwenhuis van The New Builders over hoe zij de beursdeelname tot een succes maken.

 

Pubquiz door Volandis en Savantis

Tijdens de beurs organiseren Volandis en Savantis een Pubquiz in de Pub van Bouw Compleet, waar het thema ‘veilig werken’ centraal staat. In de bouw worden uiteenlopende maatregelen genomen om risico’s zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te beperken. In de Pubquiz besteden Volandis en Savantis hier op ludieke wijze aandacht aan.

 

Exposureplein voor Ruwbouw & Beton

In hal 2 exposeren exposanten actief op het gebied van Ruwbouw & Beton rondom een zogeheten ‘exposureplein’. Deelnemende exposanten zijn onder andere Vloertechniek Hoogeveen, Staalgoedhandel, Olbecon, Olcas, Inprebo, Sympafix en Kuiphuis. Op dit ‘exposureplein’ presenteren exposanten producten, zoals betonstaal, een bulldog, vlindermachines en Prefab elementen. Ook worden op dit plein demonstraties verzorgd, welke relatie hebben met Ruwbouw & Beton.

 

Verderop staat een gedeelte van hal 5 in het teken van de tegelzetter, waar Coba en de brancheorganisatie Bovatin zijn vertegenwoordigd. In deze hal vindt tevens S.G.A. Vakdagen plaats, waar de vakprofessional uit de Schilder-, Glas- en Afbouw branche naar toe komen. Tot slot wordt de bezoeker in deze hal uitgedaagd om een rit te maken op een Segway en in gesprek te komen met medewerkers van Volandis.

 

Huis voor interieurbouw

In hal 4 is een ruimte ingericht waar een ‘huis’ wordt neergezet waar exposanten producten gaan demonstreren. Denk hierbij aan: wanden welke toegepast worden in woonkamers, maar ook geschikt zijn in vochtige ruimtes zoals badkamers. Een voorbeeld hiervan zijn de wand- en plafondpanelen van Smartpanel van Dijkmans Interieur. Een Scandinavisch product, waarmee je in korte tijd een heel nieuwe ruimte creëert met een eigentijdse look & feel. Zij gaan ook een prominente rol innemen in het ‘Huis voor Interieurbouw’. Door de toepassing van uiteenlopende producten welke gerelateerd zijn aan interieurbouw, krijgen bezoekers een goed beeld hoe producten worden toegepast in de praktijk en wat de voordelen zijn van het toegepaste product. Om het ‘Huis voor Interieurbouw’ heen staan exposanten die het product hebben geëtaleerd of exposanten die actief zijn in deze sector.

 

Bouw Compleet & S.G.A. Vakdagen 2018

Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen zijn op 9, 10 en 11 oktober 2018 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bouw Compleet is de enige bouwvakbeurs in Noord- en Oost-Nederland. In meer dan 20 jaar tijd is de beurs uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor alle bouwprofessionals. Door de combinatie met S.G.A. Vakdagen profiteren bezoekers van een groter beursoppervlak met meer diversiteit en een compleet aanbod. Meer informatie: www.bouwcompleet-hardenberg.nl of www.sga-hardenberg.nl.

Persfoto_Bouw_Compleet_Beurs_2017_4_Social_Media.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden