Bezoekers Evenementenhal Hardenberg opgelet: afsluiting N34 tussen J.C. Kellerlaan en de N377

10 september 2018

Wegafsluiting N34 vanaf de J.C. Kellerlaan tot en met Coevorden (Klooster) van 3 september 07.00 uur tot en met 10 november 16.00 uur

Op 3 september om 7:00 uur start de combinatie Floow met de reconstructie van het laatste wegvak. De wegafsluiting duurt in totaal 10 weken. Tijdens de afsluiting wordt de rijbaan over 11 kilometer vernieuwd en verbreed, wordt duurzame bermverharding aangelegd, wordt viaduct de Vaart vervangen en worden de tunnels bij de Pothofweg en Holthonerweg geplaatst. Ook worden er faunaduikers geplaatst en komen er nieuwe sloten, bomen en beplanting. De omleidingsroutes voor het verkeer worden met borden aangegeven.

Van 3 september tot en met 10 november gelden onderstaande omleidingsroutes, de omleidingsroutes zijn weergegeven op de bijgevoegde PDF – Fase 7.

  • Verkeer op de A28 dat in noordelijke richting rijdt richting Emmen wordt op de A28 ter hoogte van afrit 22 (Nieuwleusen) verwezen over de A28-A37.
  • Verkeer in noordelijke richting op de N48 en verkeer op de westelijke aansluiting van de kruising N377-N48 wordt ter hoogte van de kruising N48-N377 verwezen over de N48-A37 richting Emmen.
  • Ter hoogte van knooppunt Holsloot wordt verkeer richting Ommen verwezen over de A37-N48 in plaats van de reguliere route over de N34.

LET OP: Vanwege de verkeersveiligheid voor fietsers op het onderliggend weggennet moet vrachtverkeer de rood aangegeven omleidingsroutes volgen. De in blauw aangegeven routes zijn enkel bedoeld voor bestemmingsverkeer Gramsbergen.

Na afloop van de werkzaamheden worden de toe- en afritten van de twee nieuwe tunnels afgebouwd en de directe omgeving verder afgewerkt. De N34 hoeft hiervoor niet afgesloten te worden. Deze werkzaamheden duren tot maart 2019.

Omleidingswerkzaamheden.png

afbeelding_wegwerkzaamheden.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden