Nieuw muziekfeest Het Goede Leven in Hardenberg met Wolter Kroes, Frans Duijts en Samantha Steenwijk

10 september 2018

Evenementenhal brengt evenement met vergelijkbare sfeer als Vrienden van Amstel Live! naar Oost-Nederland

Evenementenhal Hardenberg lanceert een nieuw muziekfestival in Oost-Nederland: Muziekfeest Het Goede Leven. Bekende Nederlandstalige artiesten als Wolter Kroes, Frans Duijts, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, John de Bever en Snollebollekes treden op zaterdag 15 december 2018 op in de Hardenbergse Evenementenhal. Met Muziekfeest Het Goede Leven brengt de organisatie een evenement met de vergelijkbare sfeer als Vrienden van Amstel Live! naar het oosten van Nederland.

605x300_Muziekfeest_Het_Goede_Leven_.jpg

“Er is behoefte aan dit soort sfeervolle en gezellige muziekfeesten. Dat bleek de afgelopen jaren ook met Bierpop. Na de verhuizing van dit evenement naar Zwolle, zagen we de unieke kans om Oost-Nederland een nieuw muziekfestival te geven: Muziekfeest Het Goede Leven. Het wordt één groot bruincafé met de beste Nederlandstalige artiesten, sfeervolle meezingers en kwalitatief goed eten en drinken. Dit is hét feest waar vrienden en familie samen proosten en het goede leven vieren”, zegt organisator Linda Braakman.

 

Met Muziekfeest Het Goede Leven wil de organisatie bovendien Hardenberg verder op de kaart zetten. Braakman: “Wij hebben alle middelen in huis om grote evenementen te organiseren, kijk naar Pump up the 90’s met ruim achtduizend bezoekers. In onze evenementenkalender was nog ruimte voor een extra feest en die kans mogen wij voor Hardenberg niet onbenut laten. Hoe gaaf is het om straks te kunnen zeggen dat het grootste bruincafé van Oost-Nederland in Hardenberg staat.”

 

De eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 20.00 tot 24.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. De eerste 250 tickets zijn te bestellen voor 15 euro. De reguliere tickets zijn voor 17,50 euro te bestellen via www.muziekfeesthetgoedeleven.nl.

FBProfiel_180x180px_HetGoedeLeven.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden