Exposanten draaien warm voor TIV 2018 tijdens kick-off

04 juli 2018

RIJSSEN/HARDENBERG – De kick-off bijeenkomst van het vakevent TIV 2018 kon op vrijdag 29 juni j.l. rekenen op meer dan 50 belangstellenden. Onder hen veel (potentiële) exposanten en beurspartners. De bijeenkomst vond plaats bij Voortman Steel Group in Rijssen, één van de grootste industriële spelers uit de regio. “Deze locatie hebben we specifiek uitgekozen, want we willen met TIV de regio weer op de kaart zetten”, zei Gertjan Lammers namens de TIV-organisatie.

De kick-off bijeenkomst werd afgetrapt met een rondleiding door het pand van Voortman Steel Group. Vervolgens lichtte de TIV-organisatie toe waar TIV op dit moment staat en hoe het in september eruit komt te zien. Lammers: “We hebben de drie nieuwe themapleinen nader toegelicht: slimme (eind)producten, producties en processen. Op deze pleinen met luxe standbouw staan vooruitstrevende bedrijven letterlijk in de schijnwerpers. De reacties van de aanwezigen tijdens de kick-off waren erg positief.”

 

Ook presenteerde de organisatie een aantal nieuwe initiatieven en activiteiten die plaatsvinden op TIV, zoals de Toekomstcampus, een efficiënte route voor bezoekers en het Matchmaking programma. De kick-off bijeenkomst werd vervolgd met een inspirerende Trendwatch-sessie gegeven door Roy van Enkhuyzen van branchevereniging FME.

 

Na afloop konden de aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in het Voortman Experience Center. “Hier presenteerden wij als organisatie ook diverse mogelijkheden voor een eventuele upgrade van de stand. We willen samen met de exposanten het event ook qua uitstraling door laten groeien. De tijd van alleen maar standaard standbouw ligt achter ons. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en die hebben we gedeeld met de belangstellenden”, aldus Lammers.

 

TIV is op 18, 19 en 20 september hét centrum van de slimme maakindustrie. Dit jaar viert het vakevent haar twintigste editie in Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie: www.tiv-hardenberg.nl.

TIV_exposanten_kickoff_voortman_2018_foto.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden