Legofestijn ‘BOUWBLOKJES’ komt in zomervakantie weer naar Hardenberg

30 mei 2018

Het legofestijn ‘BOUWBLOKJES’ keert ook deze zomervakantie terug naar Hardenberg. Het 2-daagse event vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 augustus, het eerste weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland. De beurs in Evenementenhal Hardenberg is één van de drukstbezochte LEGO evenementen in Nederland met duizenden bezoekers.

Al meerdere jaren vormt ‘BOUWBLOKJES’ in Hardenberg de aftrap van de zomervakantie. Er is dit jaar onder meer een legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, een legobouwhoek en demonstraties van legofans. Ook zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien die gebouwd zijn door legofans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens, racebaan en een game corner. 

 

Begrip in Hardenberg

“Dit wordt het derde jaar dat we het legofestijn onder de naam ‘BOUWBLOKJES’ organiseren. In de beginjaren heette het event nog Beleef LEGO Dagen. Het is voor veel gezinnen het startsein voor de zomervakantie. In deze periode stroomt Hardenberg en omgeving ook vol met toeristen die het legofestijn in grote getalen bezoeken. Mede hierdoor zijn we één van de grootste lego-evenementen van Nederland”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Hardenberg.

 

Openingstijden ‘BOUWBLOKJES’ 2018

‘BOUWBLOKJES’ is op zaterdag 4 en zondag 5 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Logo_Bouwblokjes_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden