Crea Weekend Voorjaar in Hardenberg lanceert Creative Café met bloggers en vloggers

12 maart 2018

In totaal 14 bloggers en vloggers komen op 23, 24 en 25 maart naar het Creative Café op Crea Weekend Voorjaar in Evenementenhal Hardenberg. Het Creative Café is een nieuw initiatief op deze consumentenbeurs waarbij creativiteit centraal staat. Deze 14 bloggers en vloggers zijn massaal actief op social media en hebben samen tienduizenden volgers. Op Crea Weekend Voorjaar komen ze ‘real life’ in actie en geven ze Make & Takes van hun favoriete creatieve hobby: van handlettering tot snailmail en van bullet journaling tot embellishments.

Crea Weekend Voorjaar is een consumentenbeurs en richt zich op mensen met een creatieve hobby of mensen die juist nieuwsgierig zijn naar een (nieuwe) creatieve hobby. Vorig jaar kwamen duizenden bezoekers op het driedaagse evenement af. Voor dit jaar ambieert de organisatie ook meer jonge bezoekers naar het event te trekken. Daarom zijn meerdere (nieuwe) initiatieven gelanceerd of uitgebreid, zoals het groter opgezette Creative Café met onder andere workshops en demonstraties van bloggers en vloggers.

 

Het Creative Café op Crea Weekend Voorjaar is het middelpunt voor bezoekers om de nieuwste trends op creatief hobbygebied te ontdekken. “Wie kunnen daar nu beter over vertellen dan bloggers en vloggers, zij zijn namelijk dag en nacht bezig met creativiteit en spelen als eerste in op de laatste trends. Bovendien hebben ze een gigantisch bereik vanwege hun grote aantal volgers. Veel bezoekers kennen de vloggers en bloggers via social media, maar nu krijgen ze de kans om ze in ‘real life’ te ontmoeten”, zegt organisator Nadine van Heijst.

 

De ene blogger maakt op de beurs een live portret van bezoekers, gemaakt van aquarel. Een andere vlogger deelt haar passie van handlettering en bulletjournaling, terwijl weer een andere blogger Make & Takes geeft op het gebied van snailmail en embelishments. Een greep uit de vloggers en bloggers zijn: @nouksan, @muchablenl, @elisedingen, @nienke_swapt en @creative_rowie. Het volledige overzicht met alle workshops in het Creative Café is te vinden op de website.

 

Openingstijden Crea Weekend Voorjaar

Crea Weekend Voorjaar in Hardenberg is op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te bestellen. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea.

Corporate-website.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden