Summer Fair in Ommen voert vernieuwingen door voor 26ste editie

12 maart 2018

Summer Fair in Ommen is al 26 jaar onlosmakelijk verbonden met het Pinksterweekend. Ook in 2018 staat de Hanzestad tijdens Pinksteren in het teken van dit buitenevent dat elk jaar plaatsvindt in de sfeervolle tuinen van Landgoed ’t Laer. Voor de komende editie van 18 tot en met 21 mei voert de organisatie een aantal vernieuwingen door, waaronder een andere aanrijdroute om zo de toestroom van alle bezoekers nog vloeiender te laten verlopen en meer vermaak voor kinderen.

 

“Ommen raakt ieder jaar meer in trek onder vakantiegangers, ook in het Pinksterweekend. Dat is geweldig, want veel toeristen brengen een bezoek aan Summer Fair”, zegt organisator Annie Kolthof. “Wij willen de toestroom van onze bezoekers in combinatie met de drukte in Ommen nog vloeiender laten verlopen. Daarom hanteren we vanaf dit jaar een andere aanrijdroute, een zogeheten ‘one way route’. Dat wil zeggen dat het parkeerterrein van Summer Fair enkel te bereiken is vanaf het station. De overige toegangswegen worden afgezet, waardoor het nog eenvoudiger en veiliger wordt voor bezoekers om het parkeerterrein te bereiken en te verlaten.”

 

De organisatie voert bovendien vernieuwingen door voor haar bezoekers op het evenement zelf. Zo werkt Summer Fair dit jaar samen met Kinderboerderij Ommen. Er is voor kinderen ook een knutsel- en opvanghoek onder professionele begeleiding van Maya4Kids. Voor volwassenen groeit het aanbod op Summer Fair ook. De organisatie introduceert voor het eerst de mogelijkheid om deel te nemen aan een High Wine.

 

Ieder jaar nemen ruim 100 enthousiaste exposanten deel aan Summer Fair die bijzondere merken en producten verkopen die niet allemaal meer in de winkelketens verkrijgbaar zijn. Het aanbod varieert van home & living, garden en fashion & beauty tot luxery, food & drinks en entertainment. Bedrijven of ondernemers die willen deelnemen aan Summer Fair 2018 kunnen voor meer informatie contact opnemen met organisator Annie Kolthof (tel.: 0523-289865, e-mail: anniekolthof@evenementenhal.nl). Meer informatie over Summer Fair is te vinden op www.summerfair.nl.

SummerFairsfeerfoto.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden