Pump up the 90’s komt met nieuw ontwerp Main Stage

26 februari 2018

Het hoofdpodium van Pump up the 90’s wordt in een nieuw jasje gestoken, dit laat de organisatie weten. Deze zogeheten Main Stage onderging in het verleden al meerdere metamorfoses. “We willen editie op editie de bezoekers blijven verrassen. Mede door nieuwe technologieën, is er steeds meer mogelijk. Het nieuwe ontwerp moet voor nog meer beleving zorgen bij de bezoekers. De eerste schetsen zijn nu klaar. Zodra het ontwerp definitief is, zullen we een tipje van de sluier oplichten”, zegt Linda Braakman namens de organisatie.

Inmiddels zijn de eerste drieduizend tickets alweer verkocht voor de 22ste editie van Pump up the 90’s op zaterdag 21 april 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Er zijn in totaal 8.000 tickets beschikbaar en daarmee is Pump up the 90’s het grootste 90’s muziekfestival van Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Alle artiesten die in actie komen zijn bekend met onder meer publiekslieveling Charly Lownoise. Ook Flamman & Abraxas, Klubbheads (vs. DJ Boozy Woozy), The Sunclub, Loona en Mark ‘Oh komen voor deze editie naar Hardenberg.

 

De zes nineties acts zijn verdeeld over de Main Stage en Ibiza Area. De muziekoptredens bestaan uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. Kaarten zijn online te bestellen voor 18,50 euro. Het is voor bezoekers ook weer mogelijk om gratis busvervoer te reserveren. Op dit moment is het gratis busvervoer voor 60 procent volgeboekt. Er zijn in totaal 50 opstapplaatsen in de regio. Voor het eerst is er een opstapplek in Zwolle. Meer informatie en tickets: www.pumpupthe90s.nl.

Pumpupthe90s_1.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden