Crea Weekend Voorjaar komt in maart naar Gorinchem en Hardenberg

12 januari 2018

De locaties van Evenementenhal in Gorinchem en Hardenberg staan in maart weer in het teken van Crea Weekend Voorjaar. Beide edities zijn behoorlijk opgefrist met een aantal nieuwe exposanten en activiteiten. Bovendien zijn meerdere pleinen verfraaid met hippe en eigentijdse workshops. Crea Weekend Voorjaar strijkt op 2, 3 en 4 maart neer in Gorinchem en komt op 23, 24 en 25 maart naar Hardenberg.

Crea Weekend is een consumentenbeurs en richt zich op mensen met een creatieve hobby of juist nieuwsgierig zijn naar een (nieuwe) creatieve hobby. Vorig jaar kwamen op beide edities samen ruim 10.000 bezoekers af. Voor dit jaar ambieert de organisatie om ook meer jonge bezoekers naar het event te trekken. Daarom zijn er meerdere nieuwe initiatieven gelanceerd, zoals een vernieuwd Workshopplein waar hippe eigentijdse workshops worden aangeboden door onder andere Gestipt (keramiek) en Handwerkjuffie (Scandinavisch haken).

 

Ook kan het evenement rekenen op vernieuwende exposanten, zoals Fairy Garden Nederland en Stip & HAAK. Verder is er een Taart & Cupcake Plein met onder andere Sugar Sweet Company en is er een Handwerkplein met onder meer Keet & Co, Atelier Handwerken en Signora Anna. Workshops 4 Kids 4 Crea, Keramiekhuisje en De Groene Ballon verzorgen een interactief kinderplein voor de (aller)kleinsten.

 

“Met dit vernieuwde concept van Crea Weekend willen we een plek creëren waar bezoekers en exposanten elkaar ontmoeten en bij kunnen praten over de laatste trends en ontwikkelingen op creatief gebied. De pleinen, workshops en het overige aanbod vult elkaar daarbij feilloos aan”, zegt de organisatie die in handen is van Nadine van Heijst en Manita Philipsen.

 

Openingstijden Crea Weekend Voorjaar

Crea Weekend Voorjaar in Gorinchem is op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De openingstijden van Crea Weekend Voorjaar in Hardenberg zijn op 23, 24 en 25 maart hetzelfde. Kaarten zijn aan de kassa en binnenkort ook online te bestellen. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea

logo_alleen_titel_crea_weekend.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden