Boerenrocksensaties Nie Wies en Oerend Hard treden op in Hardenberg

19 oktober 2017

De boerenrocksensatie Nie Wies speelt in het voorprogramma van het concert van Oerend Hard op zaterdag 16 december in Evenementenhal Hardenberg. Deze Sallandse band staat bekend om haar covers van Jovink, Mooi Wark en Bökkers. De hoofdact op deze avond is Oerend Hard, de nieuwe Normaal Tribute-band van initiatiefnemer Hans de Vries uit Klazienaveen.  

Oerend Hard komt met een groot podium, een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie en toepasselijk decor naar Hardenberg om de ode aan Normaal zo goed mogelijk over te brengen op het publiek. Om ook het Normaal geluid zo authentiek mogelijk te benaderen speelt de band op dezelfde instrumenten en versterkers die tijdens de laatste show van Normaal in het Gelredome gebruikt werden.

Oerend Hard speelt met een blazersselectie bestaande uit twee saxofoons, trompet en trombone. Het pronkstuk is de rode Bo Diddley van Bennie Jolink. De setlist bevat naast de nummers van het afscheidsconcert in het Gelredome een selectie van nummers welke een goed beeld geven van de muzikale nalatenschap van Normaal. Alle bekende nummers als Alie, Deurdonderen, Hummelo, Hiekikkowokan en Oerend Hard worden gespeeld. Maar ook nummers die al enige tijd niet meer te horen zijn geweest, worden door Oerend Hard gespeeld.  

Ticketverkoop

Het concert van Oerend Hard op zaterdag 16 december begint om 20.30 uur. De kaartverkoop is deze week begonnen. Een toegangskaart is online te bestellen en tot en met 1 november tegen early bird prijs 14,50 euro, daarna kosten kaarten 16 euro. Meer informatie: www.oerend-hard.nl. Ticketverkoop: www.evenementenhal.nl/oerendhard.

FBprofiel_Oerend_Hard.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden