Winter Fair in Hardenberg met sfeervol winterterras, muziek en kinderanimatie

11 oktober 2017

Het entertainmentprogramma voor Winter Fair in Hardenberg is bekend. Er zijn muziekoptredens van Blend Music, De Pauwergirls en The Blues Factory. Voor kinderen is er een knutselhoek met professionele begeleiding. Winter Fair wordt op 10, 11 en 12 november gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Het driedaagse winterevenement telt 150 deelnemers verspreid over drie beurshallen met een gezamenlijke vloeroppervlak van maar liefst 7.000 vierkante meter.

Winter Fair bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Met een divers aanbod van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. In 2016 kwamen meer dan 11.500 bezoekers op Winter Fair af. De openingstijden van Winter Fair zijn op 10, 11 en 12 november van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Entertainmentprogramma

Het entertainmentprogramma van Winter Fair bestaat uit muziekoptredens en kinderanimatie. Er is muziek van het zang- en gitaarduo Blend Music. Ook de Pauwergirls zijn te horen op Winter Fair evenals The Blues Factory. Een uitgebreid overzicht van het entertainmentprogramma van Winter Fair is te zien op www.winterfair-hardenberg.nl.  

 

Winterterras met bloemen en bomen

De muziekoptredens tijdens Winter Fair zijn op het Winterterras. De aankleding van dit terras wordt door twee Hardenbergse ondernemers (Bloemenhuis Linz en Tuin & Kado) en De Bloemenhoek uit Oldenzaal verzorgd. Bloemenhuis Linz en De Bloemenhoek zorgen voor sfeervolle beplanting en op en rondom het terras worden bomen geplaatst en versierd met lichtjes door Tuin & Kado.

 

Koffiebarista, wafels en apfelstrudel

Om het Winterterras heen is Baristini aanwezig met ambachtelijk klaargemaakte Italiaanse koffie en Monsieur Crêpe is er met de verkoop van wafels. Er is op Winter Fair ook een Koffieschenkerij waar koffie, gebak en apfelstrudel te verkrijgen zijn.

 

Ticketprijzen Winter Fair

Kaarten voor Winter Fair zijn zowel online als aan de kassa te kopen. De entreeprijs voor volwassenen (vanaf 12 jaar) is 9 euro. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 5 euro voor een kaartje. De entree is gratis voor kinderen onder 6 jaar. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is voor bezoekers gratis. Meer informatie: www.winterfair-hardenberg.nl

WInterfair2015_Website-01.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden