Lustrumeditie Oktoberfest in Hardenberg met groot Alpenland-decor en Tirolerhuisjes

10 oktober 2017

Er zijn al honderden kaarten verkocht voor de vijfde editie van het RTV Oost Oktoberfest op zaterdag 21 oktober in Evenementenhal Hardenberg. Voor deze lustrumeditie wordt een compleet Alpenland-decor ingericht inclusief Tirolerhuisjes en sfeervolle beplanting. Ook de meterslange tafels, grote pullen bier, weisswein en bratwurst ontbreken niet. “Geen enkel ander Oktoberfest pakt zo groots uit met zoveel artiesten en zo’n verbluffende aankleding”, zegt organisator Jasper van der Kolk.

In totaal zijn er acht internationale optredens tijdens het Hardenbergse Oktoberfest: Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade, Die Cappuccinos, Die Jungen Thierseer, ZIM Martin, Tonca – Ohne Gewähr, AlpenFever, Ruud Appelhof en huiskapel De Eschländer Kapel. De presentatie is in handen van Dorothy Oosting en Wijbrand van der Sande. Net als vorige jaren wordt er op zaterdag 21 oktober weer tv-opnames gemaakt door RTV Oost die op Oudjaarsnacht voor het eerst worden uitgezonden. Deze beelden worden in januari en februari meerdere keren herhaald.

 

Openingstijden en kaartverkoop

De deuren van het RTV Oost Oktoberfest in Evenementenhal Hardenberg gaan op zaterdag 21 oktober open vanaf 20.00 uur. Het evenement eindigt om 01.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen en bij de kantoorreceptie van Evenementenhal Hardenberg. Er zijn zowel individuele als groepskaarten te koop. Een zitplaats is te bestellen voor 17,50 euro. Een gereserveerde tafel voor 8 personen bedraagt 132 euro en een gereserveerde tafel voor 16 personen kost 248 euro. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/oktoberfest.

 

Nieuw: busvervoer

Voor het eerst is het dit jaar mogelijk om met de bus naar RTV Oost Oktoberfest te komen. De tickets zijn online te bestellen via: www.eventtravel.nl.

Overzicht.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden