Meer dan 12.700 bezoekers op Installatie Vakbeurs Hardenberg

19 september 2017

In totaal bezochten 12.787 vakprofessionals Installatie Vakbeurs Hardenberg op 12, 13 en 14 september. Het aangescherpte concept voor de installatiebeurs met meer focus op kennis en beleving werd door zowel exposanten als bezoekers met veel enthousiasme en positiviteit omarmd. “Wij hebben echt genoten. Van de positieve feedback, de initiatieven tijdens de beurs, de aankleding van de stands en de gemoedelijke sfeer. Het was waanzinnig”, zegt organisator Mariska Egberts.

De achttiende editie van Installatie Vakbeurs telde in totaal 260 exposanten. Een kwart van de beursvloer is alweer volgeboekt voor de 2018-editie. Dat geeft maar aan hoe groot het vertrouwen is in dit aangescherpte concept. Deze editie zien wij als een opstap naar meer kennisdeling op de beurs. Dit gaan we naar 2018 zeker weten verder uitrollen. Maar wij kunnen als organisatoren nog zoveel bedenken, het moet uiteindelijk wel gedragen worden door de branche. En dat vertrouwen werd afgelopen week volledig uitbetaald. Er waren vanuit de exposanten zoveel initiatieven. Echt fantastisch om te zien”, aldus Egberts.

 

De beursvloer was niet alleen gevuld met 260 exposanten. Ook was er een Sanitairplein en een Meet & Regeltechniekplein, een congres met TNO, UNETO-VNI en Panteia, een drukbezochte innovatieroute, een College Tour en een veiling voor het goede doel. “Alle activiteiten waren geslaagd. Installatie Vakbeurs heeft bewezen meer dan alleen een beurs te zijn. Ook het sociale en maatschappelijke aspect kreeg de aandacht die het verdient. Deze editie smaakt naar meer. We kijken met ontzettend veel vertrouwen uit naar 2018”, aldus Egberts.

 

Installatie Vakbeurs 2018

Installatie Vakbeurs wordt in 2018 op 11, 12 en 13 september gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Meer beursinformatie is te vinden op www.installatie-vakbeurs.nl.  

Installatie_logo_web.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden