Deejays trekken stekker uit organisatie Poprevival ‘Back Home’

29 augustus 2017

De deejays Charles Fontijn, Gert Tack, Dick Zwiers, Henk Smit, Cor Hoeben en Roel Zweers hebben gezamenlijk besloten dat er op zaterdag 28 oktober 2017 geen twaalfde editie van hun poprevival ‘Back Home’ gaat komen. De stekker gaat er definitief uit!  

Na een onderbreking van vijf jaar leek het allemaal zo mooi. Nog één keer het gezellige seventies popfeest in Evenementenhal Hardenberg, nog één keer die sfeer van de oud-Hardenbergse discotheken The Castle, Papillon en The City en nog één keer een volle Evenementenhal. Maar zover mocht het helaas niet komen.   

“De kans dat we weer een Back Home als vanouds zouden krijgen was volgens ons minimaal en met die kennis moet je grote kerels zijn en in durven grijpen. Back Home is over, dat merkten we ondermeer uit de resultaten van de voorverkoop. Het publiek bleek veel minder enthousiast dan wij als deejays hoopten en dat spijt ons enorm. Daarom was het maandagavond in de tuin van Henk Smit in Ommen wellicht wel de moeilijkste en meest lastige beslissing die we met elkaar sinds 1998 hebben moeten nemen. Maar het is goed zo, het is mooi geweest!” Aan het woord Roel Zweers de deejay die namens het anders zo vrolijke stel het nieuws wereldkundig moet maken. “Sorry voor hen die nog zin hadden aan een gezellig 70’s-feest maar het zit er helaas niet meer in. Het is nu echt ‘The end of the show’, net als in de single van The Cats die we op alle elf edities als slotplaat draaiden.”   

Logo_Back_Home.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden