LEGOfestijn ‘BOUWBLOKJES’ komt in zomervakantie weer naar Hardenberg

07 juni 2017

Het grote LEGOfestijn ‘BOUWBLOKJES’ keert op zaterdag 29 en zondag 30 juli 2017 terug naar Hardenberg. Evenementenhal Hardenberg wordt voor dit ‘zomervakantie evenement’ omgetoverd tot een waar legoparadijs. Met onder meer een markt met ontelbare legosteentjes, bouwhoeken en een indoor doolhof. Ieder jaar komen duizenden bezoekers af op ‘BOUWBLOKJES’.

Het aanbod tijdens ‘BOUWBLOKJES’ bestaat verder uit legodemonstraties en imposante, unieke legocreaties gebouwd door legofans, een racebaan, springkussens en een bioscoop. De omvangrijke legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn, vormt het middelpunt van alle activiteiten. Het is daarmee de plek voor legoliefhebbers die al tijden op zoek zijn naar dat ene steentje om hun set compleet te maken. De markt is ook voor de beginnende legofan interessant vanwege het diverse en grote aanbod.

 

Begrip in Hardenberg

“Het legofestijn begint in Hardenberg een begrip te worden”, zegt Renée Reinders namens de organiserende Evenementenhal Hardenberg. “Al vele zomervakanties op rij organiseren we dit event samen met Stichting Het Bouwblokje. In het begin onder de naam Beleef LEGO Dagen, nu voor het tweede jaar als BOUWBLOKJES. Wat dit festijn zo bijzonder maakt? Het is aantrekkelijk voor iedereen. Van kinderen tot volwassenen. Er lopen verzamelaars rond die op zoek zijn naar één specifiek legosteentje of doosje. Dat zijn de hobbyisten. Voor kinderen is dit event een groot speelparadijs. Een hele dag spelen met LEGO, welk kind wil dat nou niet?”

 

Openingstijden ‘BOUWBLOKJES’ 2017

‘BOUWBLOKJES’ is op zaterdag 29 en zondag 30 juli te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis. Meer info: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

Logo_Bouwblokjes_website.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden