Ter Steege Ballonfestival Hardenberg presenteert volledig programma

08 mei 2017

Het complete (muziek)programma voor het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg op 22, 23 en 24 juni is bekend. In de grote feesttent aan de Vecht zijn optredens van Bökkers en BTW Band (donderdag), VanVelzen met band (vrijdag) en Top 40 band Popgunnn (zaterdag). De voorverkoop van het optreden van Roel van Velzen met zijn band is deze maand begonnen. Voorafgaand aan de muziekavonden stijgen elke avond circa 30 ballonnen op en vindt op de zaterdag de Brunink Drakenbootrace op de Vecht plaats.

Voor de 27e keer vindt dit jaar het Ter Steege Ballonfestival plaats. En voor het vijfde opeenvolgende jaar verzorgt Evenementenhal Hardenberg het randprogramma. Stad Hardenberg Promotie is net als alle jaren verantwoordelijk voor de organisatie van de ballonvaarten. De feest driedaagse begint op donderdag 22 juni vanaf 19.30 uur wanneer de eerste ballonnen gaan opstijgen. Vanaf 20.00 uur bouwen BTW Band (voorprogramma) en Bökkers een grandioos rock ’n roll-feest in de Hardenbergse feesttent. De entree is op deze avond gratis.

 

Voorverkoop VanVelzen met band

Ook op de vrijdag begint het programma vanaf 19.30 uur met het opstijgen van zo’n 30 ballonnen. Een uur later barst de feesttent uit haar voegen, want niemand minder dan Roel van Velzen en zijn band komen naar de feesttent in Hardenberg. Sinds zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’ laat VanVelzen een blijvende indruk achter.

 

Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie en festivalpodia. Samen met zijn band staat VanVelzen garant voor een vlammende liveshow. Het voorprogramma wordt verzorgd door 2Q2GET. De kaartverkoop voor deze avond is deze maand begonnen. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro via www.evenementenhal.nl/VanVelzen

 

Drakenbootrace en livemuziek

Het feestprogramma eindigt op zaterdag 24 juni met vanaf 9.00 uur de Brunink Drakenbootrace, gevolgd door ‘Het speciale feest’ om 15.00 uur. Vanaf 19.30 uur stijgen opnieuw 30 ballonnen op. Het feest eindigt ’s avonds met een optreden van de veelzijdige Top-40 band Popgunnn. De entree voor deze avond is 5 euro. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar.

 

Nightglow en lasershow

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten is er op de zaterdagavond rond 23.00 uur een spectaculaire Nightglow met lasershow op de uiterwaarden van de Vecht. Voor meer informatie: www.ballonfestival-hardenberg.nl

VanVelzen_persfoto_2009_gezicht.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden