Bouw Compleet Hardenberg lanceert ICT & Automatiseringsplein

27 maart 2017

Bouw Compleet Hardenberg breidt dit jaar uit met een ICT & Automatiseringsplein. Uit onafhankelijk onderzoek van Bouwend Nederland blijkt dat in alle lagen van de bouwbranche veel interesse is in ICT en automatisering. Deze resultaten zijn getoetst onder bezoekers van Bouw Compleet. Zij willen deze segmenten uitgebreider en op verschillende manieren vertegenwoordigd zien tijdens de beurs. Om aan de vraag van bezoekers te voldoen, wordt het ICT & Automatiseringsplein gelanceerd.

Jaarlijks trekt Bouw Compleet Hardenberg ruim 17.000 bezoekers waaronder: zzp’ers, projectleiders,  werkvoorbereiders en uitvoerders. “Deze professionals beseffen maar al te goed dat ICT en automatisering tegenwoordig ook in de bouw onmisbaar zijn om efficiënt te werken en de concurrentie voor te blijven”, zegt Harjan Groenhof namens de beursorganisatie.

 

Om deze professionals uit de bouwbranche te helpen bij de stap naar het digitale tijdperk, lanceert Bouw Compleet Hardenberg een nieuw ICT & Automatiseringsplein. Exposanten of belangstellenden die meer willen weten over de mogelijkheden van het ICT & Automatiseringsplein tijdens Bouw Compleet Hardenberg kunnen contact opnemen met Harjan Groenhof (tel.: 0523-289863, e-mail: harjangroenhof@evenementenhal.nl).

 

Eerder dit jaar maakte Bouw Compleet Hardenberg, de enige bouwbeurs van Noord- en Oost-Nederland, haar belangrijkste ‘hot topics’ bekend voor 2017: duurzaamheid, automatisering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ketensamenwerking, ontgroening en vergrijzing. De beursorganisatie gaat deze thema’s op een passende manier invulling geven en presenteren op Bouw Compleet Hardenberg. Met het ICT & Automatiseringsplein is hiermee een eerste stap gezet.

 

20 edities Bouw Compleet

Bouw Compleet vindt dit jaar plaats op 10, 11 en 12 oktober in Evenementenhal Hardenberg. De beurs bestaat al 20 edities en is uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar de complete bouwbranche samen komt. Deze jubileumeditie wordt niet alleen gevierd tijdens de beursdagen, maar ook in aanloop naar het evenement. Binnenkort maakt de beursorganisatie meer bekend over haar plannen om dit jubileum een extra feestelijk tintje te geven.

afbeelding_bouw.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden