Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg: iedere branche eigen programma

20 februari 2017

Op 6, 7 en 8 mei 2017 vindt Vakbeurs Uiterlijke Verzorging weer plaats in Evenementenhal Hardenberg. Na het succes van vorig jaar, biedt de grootste beauty inkoopbeurs van Noordoost-Nederland ook deze editie voor elke branche (visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, pedicures en nagelstylisten) een eigen programma aan.

De laagdrempelige en sfeervolle beautybeurs telt een aantrekkelijk en kwalitatief programma voor elke branche. Er zijn open trainingen en demonstraties van behandelingen waarmee schoonheidsspecialisten hun aanbod kunnen uitbreiden. Denk aan massage demonstaties als bamboo, lomi-lomi en anti-stress gelaatmassage (op de stand van Kathleen Kay Cosmetics). Daarnaast verzorgt AB Cosmetics een demo van het populaire en zeer effectieve Facial Needling.

Voor pedicures zijn er meerdere demonstraties bij te wonen op het pedicureplein en worden lezingen verzorgd in de lezingruimte. Visagisten komen helemaal aan hun trekken op het visagieplein. Hier worden op alle beursdagen professionele demonstraties aangeboden.  Nieuw dit jaar is de Eye Lash wedstrijd op zaterdag in samenwerking met Eye Lash Perfect.

Voor nagelstylisten zijn er op zaterdag, zondag en maandag demonstraties. Daarnaast vinden er op de zondag ook wedstrijden plaats op het nagelplein. Tot slot kunnen masseurs demo’s volgen op de stand van onder andere Kathleen Kay Cosmetics.

De openingstijden van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Hardenberg op 6, 7 en 8 mei 2017 zijn: 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.evenementenhal.nl/uv-hardenberg2017.   

Logo_Viv2015_Website2.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden