Originele Poprevival ‘Back Home’ in oktober terug in Hardenberg

17 februari 2017

Op zaterdag 15 september 2012 besloten de deejays Charles Fontijn, Gert Tack, Dick Zwiers, Henk Smit, Cor Hoeben en Roel Zweers de elfde editie van Poprevival ‘Back Home’ met de woorden: ‘Misschien tot over een jaar of vijf!” Nu blijkt dat de mannen woord houden want op zaterdag 28 oktober zijn de dino’s terug met de editie nummer 12 in de Evenementenhal (waar anders!) Hardenberg. De voorverkoop (kaarten kosten slechts € 12,50) loopt via www.evenementenhal.nl

Maar liefst elf edities lang was de Hardenbergse poprevival een daverend succes. Het jaarlijkse ‘feest der herkenning’ stond als een huis en oude kroegvrienden zagen elkaar er jaarlijks. Wat in 1998 als grapje begon werd een jaarlijks muzikaal hoogtepunt voor vele duizenden bezoekers. Back Home bleef Back Home. De deejays van de oud-Hardenbergse discotheken The Castle, Papillon en The City - Hardenbergse discotheken die in de seventies grote aantrekkingskracht in de wijde regio kenden- draaiden hun allergrootste hits uit de tijd van toen en het publiek speelde steeds de hoofdrol.  Geweldige revivalfeesten ontstonden spontaan.

Organisator en deejay Roel Zweers trok in het najaar van 2016 bij de Evenementenhal aan de bel. Na hun groene licht bleken de zes deejays nog even enthousiast als in 2012. Op zaterdag 28 oktober zullen vanaf 21.00 uur de hits en floorfillers uit de periode ’65 - ’85 weer door de Evenementenhal galmen. Hardenberg zal weer even dé uitgaansstad zijn en de Evenementenhal zal worden omgetoverd tot een hippe disco uit de seventies met een dansvloer zo groot als een zestienmetergebied. Met dezelfde gouwe-ouwe die de deejays destijds draaiden in de Papillon, The City en The Castle. 

Logo_Back_Home.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden