Teen Party XL in Hardenberg pakt uit met Neon Party

15 februari 2017

Teen Party XL staat voor het eerst helemaal in het teken van een sensationele Neon Party. Daarnaast maakt de organisatie nog een primeur bekend: Teen Party XL vindt voor het eerst plaats op een vrijdagavond. De exacte datum voor deze zesde editie is vrijdag 24 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg.

Een neonparty, ook wel bekend als een ‘glow in the dark party’, is erg populair onder tieners. Blacklights en neon-effecten worden gebruikt om alles te laten ‘glowen’ in het donker. Onder andere foamsticks, facepaint en neonballonnen zullen zorgen voor extra ‘glow fun’. De organisatie laat weten speciaal voor deze Neon Party groots uit te pakken. Verder worden de vetste tracks van onder andere Ronnie Flex, Broederliefde en Brennan Heart gedraaid.

 

Lagere ticketprijs

De entreeprijs voor Teen Party XL is lager ten opzichte van vorige edities. Een kaartje is nu te koop voor 10 euro in plaats van 12,50 euro. Dit is inclusief twee consumpties en garderobe. Tijdens Teen Party XL wordt geen alcohol geschonken. Tickets zijn te bestellen via www.teenpartyxl.nl. De avond begint om 20.30 uur en eindigt om 00.30 uur. Teen Party XL is een feest voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Evenementenhal organiseert deze avonden om tieners op een verantwoorde manier kennis te laten maken met het uitgaansleven.

 

Meer informatie is te vinden op www.teenpartyxl.nl. Ook is Teen Party XL te volgen op Facebook: www.facebook.com/teenpartyxl en Instagram: www.instagram.com/teenpartyxl.

Teen_Party_Header_geknipt_voor_old_school_site.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden