Tweede editie Ladies Lifestyle Experience groeit uit naar 2-daags evenement

07 februari 2017

Ladies Lifestyle Experience keert op 8 en 9 april 2017 terug in Evenementenhal Hardenberg. Na het geslaagde debuut in 2016 met bijna 1500 bezoekers en 75 standhouders groeit het festijn in 2017 uit van één naar twee dagen. Er is dit jaar ook een uitgebreid randprogramma waarvan de eerste onderdelen nu bekend zijn gemaakt.

Ladies Lifestyle Experience is een vrouwenfestijn dat in het teken staat van food, fashion, beauty en lifestyle. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan vrouwen food, fashion en beauty echt beleven. De organisatie verwacht dit jaar door te groeien van 75 naar 100 standhouders die een compleet aanbod aanbieden in alle aspecten die voor de vrouw belangrijk zijn.

 

Eerste onderdelen podiumprogramma bekend

Het podiumprogramma voor Ladies Lifestyle Experience 2017 bestaat uit onder andere uit muziekoptredens, modeshows, verschillende demonstraties en ‘trouwjurk passen’. Voor iedereen die stiekem altijd al eens een trouwjurk heeft willen passen, kan dat op dit event doen op de stand van Compagne Bruidsmode. Bovendien is er een heuse catwalk waar de ‘bruiden’ van harte welkom op zijn om zich bijvoorbeeld te laten fotograferen.

 

Openingstijden bekend

De openingstijden voor Ladies Lifestyle Experience 2017 zijn bekend. Het festijn is op zaterdag 8 april te bezoeken van 14.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag 9 april zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis bij Evenementenhal Hardenberg. Meer informatie voor exposanten en bezoekers is te vinden op www.evenementenhal.nl/ladies.

 

Ladies Lifestyle Experience wordt georganiseerd door Linda van ’t Holt en Anita Post in samenwerking met Evenementenhal Hardenberg. Voor vragen omtrent deelname kan men terecht bij Linda van ’t Holt en Anita Post via ladies@evenementenhal.nl.

Logo_Ladies_Lifestyle_Experience.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden