Items voor KiKa-veiling op Infra Relatiedagen Hardenberg bekend

01 februari 2017

Tijdens de tweede beursavond (8 februari) van Infra Relatiedagen 2017 vindt een branchegerichte veiling plaats. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Alle aangeboden veilingitems zijn nu bekend, zoals een lunch met Gedeputeerde Bert Boerman van Provincie Overijssel (portefeuille Mobiliteit, Water en Sociaal). Daarnaast maakt de beursorganisatie bekend dat dit jaar meer exposanten deelnemen aan de vakbeurs dan vorig jaar.

Alle bezoekers en exposanten van Infra Relatiedagen 2017 kunnen naar de veiling komen en meebieden. De veiling vindt plaats op woensdag 8 februari vanaf 19.00 uur in Restaurant 1 van Evenementenhal Hardenberg. De veiling wordt gehouden met live ‘zingende’ veilingmeester en bidcatchers van Ritchie Bros. Er zijn in totaal 27 veilingitems die stuk voor stuk aan de hoogste bieders verkocht worden, zonder minimum prijzen.

Deelnemers aan de veiling kunnen onder meer bieden op het laten plaatsen en afvoeren van een afvalcontainer (6 kuub) voor puin-, grond-, groen- of bouwafval binnen Nederland (m.u.v. de eilanden), een in-company training ‘Slagvaardig handelen bij aanbestedingen’ door Jos van Alphen, de mogelijkheid om als officiële gast een Statendag bij te wonen, een lunch met Gedeputeerde Bert Boerman van Provincie Overijssel (portefeuille Mobiliteit, Water en Sociaal), de inzet van een grondzuigauto inclusief brandstof en bediening voor een werkdag, een professionele duurzaamheidsscan en een nieuwe, complete bandenset voor een mobiele graafmachine.

Deze professionele veiling voor het goede doel wordt gehouden door Ritchie Bros. Auctioneers in samenwerking met Bouwend Nederland en Infra Relatiedagen. Deze vakbeurs vormt al achttien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Meer exposanten

Bezoekers ontmoeten op de beurs tal van exposanten uit de grond-, weg- en waterbouwbranche met een divers en inspirerend aanbod. Voor de aankomende editie hebben zich op dit moment al ruim 330 exposanten ingeschreven. Daarmee is het aantal exposanten dit jaar toegenomen ten opzichte van 2016.

Ticketportal live

Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om met hun KvK-nummer online gratis e-ticket(s) te registreren via www.evenementenhal.nl/infra-hb. De openingstijden van Infra Relatiedagen 2017 zijn voor iedere beursdag hetzelfde: 13.00 tot 21.00 uur. 

Infra_relatiedagen_lr.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden