Nieuwe datum voor Auto Expo Hardenberg 2017

26 januari 2017

De grootste autoshowroom van Overijssel – Auto-Expo Hardenberg – staat bijna voor de deur. Voorheen vond het evenement plaats in het Paasweekeinde, maar dit jaar kiest de organisatie ervoor om Auto-Expo te houden op 17, 18 en 19 februari 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Zowel de entree voor het evenement als parkeren is gratis.

Het complete wagenpark van Auto-Expo Hardenberg bestaat uit de modellen van onder andere Citroen, Renault, Skoda, Ford, Audi, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Suzuki en Hyundai. In totaal zijn er 250 auto’s te bezichtigen. Bovendien wordt er onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel, handgeschakeld en automaten, maar ook tussen diverse modellen, zowel nieuw als occasion.

 

Auto-Expo Hardenberg wordt georganiseerd door NDC events in samenwerking met autodealers uit Overijssel. Het auto-evenement in Evenementenhal Hardenberg is op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 februari te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.autoexpohardenberg.nl.

 

Op hetzelfde moment vinden ook twee consumentenbeurzen plaats in Evenementenhal Hardenberg: Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg en Crea Weekend Voorjaar. Voor bezoekers van Auto-Expo Hardenberg is het mogelijk om deze beurzen tegen betaling te bezoeken. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/hardenberg

Paas201305.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden