Pump up the 90’s pakt uit voor jubileumeditie: zes DJ-acts

25 januari 2017

Pump up the 90’s viert dit voorjaar haar twintigste editie in Evenementenhal Hardenberg. Deze jubileumeditie moet de boeken ingaan als de grootste 90’s party van Noord-, Oost- en Midden-Nederland. De line-up bestaat uit maar liefst zes DJ-acts: DJ Paul Elstak, Party Animals, 2 Brothers on the 4 Floor, Flamman & Abraxas, DUNE en 4 Tune Fairytales. In totaal gaan ruim 8.000 tickets in de verkoop.

Pump up the 90’s is al jaren een begrip in Hardenberg en ver daarbuiten. Over een gebrek aan belangstelling heeft het evenement niet te klagen. De laatste edities raakten telkens uitverkocht, zelfs na de uitbreiding van één naar twee podia. Daarmee groeide Pump up the 90’s uit van 6.500 naar 8.000 bezoekers. Ook de komende jubileumeditie telt twee podia.

Vernieuwingen in uitstraling

“Tijdens de vorige editie lanceerden we een extra area. Dat gaan we nu verder uitwerken”, zegt Jos Warringa namens Evenementenhal. “Daarnaast blijven we het concept vernieuwen qua uitstraling. De line-up liegt er niet om en ook op het gebied van licht en geluid gaan we iets bijzonders neerzetten. We zijn op dit moment in samenwerking met een VJ bezig om een mega lichtshow te presenteren tijdens deze jubileumeditie. We hebben iets te vieren, dus pakken we extra groot uit”, aldus Warringa.

Tickets en openingstijden

De twintigste editie van Pump up the 90’s vindt plaats op zaterdag 22 april 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Het evenement duurt van 20.30 uur tot 02.30 uur. Tickets zijn online te bestellen voor 18,50 euro via www.pumpupthe90s.nl

Pumpupthe90s_1.png Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden