Infra Relatiedagen Hardenberg maakt randprogramma bekend

17 januari 2017

De eerste onderdelen uit het randprogramma voor Infra Relatiedagen 2017 in Evenementenhal Hardenberg zijn bekend. Iedere beursdag zijn er workshops te volgen over omgevingsmanagement en communicatie bij projecten, aangeboden door COMcept Communicatie. Daarnaast is er een primeur op de beursvloer: Xylem introduceert het eerste afvalwater pompsysteem ter wereld met geïntegreerde intelligentie.

Workshops COMcept Communicatie

“Het beperken van hinderbeleving, het creëren van draagvlak en het bouwen aan vertrouwen zijn belangrijk bij ruimtelijke projecten. En daarover vertellen we meer in onze workshops”, zegt Marcel van Dijk, directeur COMcept Communicatie. De workshop ‘Bouwen aan vertrouwen’ gaat over omgevingsmanagement en communicatie bij projecten. COMcept Communicatie biedt deze workshops iedere beursdag twee keer aan.

 

Ook biedt COMcept Communicatie op de donderdag van Infra Relatiedagen een extra workshop aan: Is de overheid wel beter af met het aanbesteden van omgevingscommunicatie? Deze workshop wordt gegeven door Sjoerd Barnhoorn, specialist in communicatie aanbestedingen. De laatste jaren verschuift omgevingscommunicatie steeds meer naar de aannemer. Waar vroeger de overheid de publiekscommunicatie verzorgde en de aannemer de bouwcommunicatie, is het nu niet meer zo zwart-wit. In deze interactieve workshop staat centraal: hoe stel je een ideale aanbesteding op en wat is de rol van omgevingscommunicatie hierin?

 

Aanmelden workshops

De workshops zijn bij te wonen in vergaderzaal 5 en één workshop duurt 45 minuten. Voor meer informatie en aanmelden voor beide workshops kunnen belangstellenden terecht via info@comceptcommunicatie.nl o.v.v. deelname workshop ‘Bouwen aan vertrouwen’ of ‘Is de overheid wel beter af met het aanbesteden van omgevingscommunicatie?’

 

Meet & Match

Het randprogramma op de donderdag bestaat onder meer uit een netwerksessie Meet & Match van BS Morgen. Dit is exclusief voor exposanten. Zij worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Tijdens deze sessie vinden tafelgesprekken plaats waarbij aanwezigen op effectieve wijze met meerdere exposanten de dialoog aangaan. Centraal staan: kennismaking, zoekvraag en de match.

 

Primeur op de beursvloer

Voor bezoekers heeft exposant Xylem een primeur op de beursvloer: Flygt Concertor. Dit is het eerste afvalwater pompsysteem ter wereld met geïntegreerde intelligentie. “Het biedt de afvalwaterindustrie een aanmerkelijke vooruitgang door het gehele pompproces – bestaande uit selectie, installatie, inbedrijfstelling en monitoring – te vereenvoudigen, met het bijkomende voordeel van een kleinere footprint”, zegt René Prins, Business Development Manager bij Xylem. Meer informatie over dit product en resultaten (onder meer van de gemeente Molenwaard): xyleminc.com/nl.

 

Veiling voor KiKa

Infra Relatiedagen Hardenberg breidt net als vorig jaar uit met een branchegerichte veiling voor het goede doel: Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). In 2016 leverde de veiling maar liefst 41.475 euro op. Dit jaar vindt de veiling plaats op de tweede beursavond (8 februari). Deze professionele veiling wordt gehouden door Ritchie Bros. Auctioneers in samenwerking met Bouwend Nederland, Cobouw en Infra Relatiedagen. Exposanten krijgen net als vorig jaar de mogelijkheid om veilingkavels aan te bieden waar bezoekers en exposanten op kunnen bieden.

 

Infra Relatiedagen Hardenberg 2017

Infra Relatiedagen Hardenberg vormt al achttien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Momenteel hebben zich al 300 exposanten ingeschreven voor de aankomende editie. Belangstellenden die ook niet willen ontbreken op dit platform, kunnen voor meer informatie terecht op: www.evenementenhal.nl/infra.

 

Ticketportal live

Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om met hun KvK-nummer online gratis e-ticket(s) te registreren via www.evenementenhal.nl/infra-hb. De openingstijden van Infra Relatiedagen 2017 zijn voor iedere beursdag hetzelfde: 13.00 tot 21.00 uur. 

Infra_relatiedagen_lr.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden