Familiedagen Hardenberg in het teken van Tweede Kamerverkiezingen

17 januari 2017

Familiedagen Hardenberg speelt in op de actualiteit en geeft ruimte aan het thema ‘politiek’. Het evenement vindt namelijk precies drie weken voor de Tweede Kamerverkiezingen (15 maart 2017) plaats. ChristenUnie, SGP en JezusLeeft nemen daarom op unieke wijze deel aan Familiedagen op 22, 23 en 24 februari in Evenementenhal Hardenberg. Elke beursdag debatteren zij op het podium en maken deze partijen onderdeel uit van een politieke route op de beursvloer.

Familiedagen Hardenberg is het meerdaagse evenement voor gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte. ChristenUnie, SGP en JezusLeeft zijn aanwezig met een stand op de beursvloer. Bovendien debatteren zij dagelijks op het podium van Familiedagen Hardenberg en maken de partijen onderdeel uit van een politieke route op de beursvloer. Het debat vindt twee keer per dag plaats. Tijdens elk debat staan twee of drie stellingen centraal die door de organisatie en de debatleider worden bepaald. Uiteraard worden de verkiezingsprogramma’s van de deelnemende partijen in het debat meegenomen.

Politieke route en stemmen

Bezoekers van Familiedagen Hardenberg kunnen op de beursvloer een politieke route lopen. Via deze route komen zij langs de stands van politieke partijen om informatie te verkrijgen over onder andere hun standpunten. Ook gaat de route langs andere exposanten die een duidelijk standpunt of politiek belang hebben. Naast het verzamelen van informatie en het stellen van vragen, kunnen bezoekers een stem uitbrengen op hun favoriete partij. Deze stemmen worden op de laatste beursdag geteld en bekendgemaakt tijdens een centraal moment op het podium.

Uitbreiding met kinderactiviteiten

Naast de aandacht voor de verkiezingen, breidt het driedaagse evenement uit met een aantal nieuwe kinderactiviteiten, zoals een speelboerderij, kidscorner en een speelparadijs met springkussens. Nieuw is ook een Young Business Area op de beursvloer. Hier staan studenten die als opdracht een mini-onderneming hebben opgestart en hier een product verkopen of dienst promoten.

Openingstijden Familiedagen Hardenberg

Familiedagen Hardenberg vindt plaats in de voorjaarsvakantie. Op 22 en 23 februari is het evenement te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op 24 februari zijn de deuren geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor bezoekers is het mogelijk om naast losse entreekaarten ook een speciale familiekaart samen te stellen voor gezinnen om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken. Bij de entreeprijs zijn parkeren, eten en drinken inbegrepen. Meer informatie: www.familiedagen.nu

Familie_logoHB.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden