Veel belangstelling voor New Year’s Eve Party Hardenberg

28 december 2016

Al 2.000 kaarten zijn er verkocht voor New Year’s Eve Party in Evenementenhal Hardenberg. Momenteel wordt een beurshal volledig omgebouwd naar een festivalhal. Het nieuwjaarsfeest wordt georganiseerd door de organisatie van Pump up the 90’s. Er zijn optredens van Beethoven Rocks (ook bekend van Pleinfestijn Hardenberg), het DJ-duo Jumping Jacks en er is een speciaal 90’s uur.

Vorig jaar was er ook een nieuwjaarsfeest in Evenementenhal Hardenberg, maar dit jaar is de organisatie in handen van Pump up the 90’s. Het concept is op de schop gegaan en er is flink geïnvesteerd in de voorzieningen, zoals men dat gewend is bij Pump up the 90’s. Zo zijn er ten opzichte van vorig jaar drie keer zoveel toiletten, extra entrees en een dubbele personeelsbezetting. Zo wil de organisatie alles tot in de puntjes te laten verlopen.

 

Er zijn de hele nacht optredens van Beethoven Rocks en Jumping Jacks. Ook is er een speciaal 90’s uur. Voor NYE Party Hardenberg zijn alleen VIP-tickets te bestellen. Dit ticket geeft toegang tot het feest, onbeperkt frisdrank, bier, radler en wijnen. Sterke dranken zijn te verkrijgen tegen bijbetaling van één consumptiebon. Snacks zijn ook tegen bijbetaling te verkrijgen.

 

Busvervoer

Speciaal voor NYE Party Hardenberg wordt in samenwerking met Nightrider busvervoer ingezet. Hiervoor zijn meerdere routes samengesteld. De bussen rijden om 05.15 uur via deze routes weer terug. Busvervoer is te reserveren via www.nightrider.nl.

 

Online ticketverkoop

NYE Party Hardenberg viert haar eerste editie op 1 januari 2017 van 01.00 tot 05.00 uur in Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2. VIP-tickets zijn voor 30 euro persoon te bestellen via www.evenementenhal.nl/nye

Info_Nye.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden