Infra Relatiedagen 2017: opnieuw veiling voor KiKa

12 december 2016

Infra Relatiedagen 2017 breidt net als afgelopen jaar uit met een branchegerichte veiling voor het goede doel. De volledige opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De achttiende editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op 7, 8 en 9 februari 2017 in Evenementenhal Hardenberg.

Dit jaar leverde de veiling voor KiKa maar liefst 41.475 euro op. Verschillende exposanten verleenden hun medewerking hieraan. Zo boden zij veilingkavels aan waar bezoekers en exposanten op konden bieden. Na dit succes, besloot de beursorganisatie om in 2017 opnieuw een veiling voor KiKa te organiseren. 

Veilingdatum bekend

De veiling vindt plaats tijdens de tweede beursavond (8 februari) van Infra Relatiedagen 2017. Deze professionele veiling voor het goede doel wordt gehouden door Ritchie Bros. Auctioneers in samenwerking met Bouwend Nederland, Cobouw en Infra Relatiedagen. Exposanten krijgen net als vorig jaar de mogelijkheid om veilingkavels aan te bieden waar bezoekers en exposanten op kunnen bieden. 

Infra Relatiedagen Hardenberg vormt al achttien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. 

Grond-, weg- en waterbouwbranche

De duizenden bezoekers ontmoeten op de beursvloer ruim 300 exposanten uit de grond-, weg- en waterbouwbranche met een divers en inspirerend aanbod. Momenteel hebben zich al 300 exposanten ingeschreven voor de aankomende editie. Belangstellenden die ook niet willen ontbreken op dit platform, kunnen voor meer informatie terecht op: www.evenementenhal.nl/infra.

Ticketportal live

Voor bezoekers is het vanaf nu mogelijk om met hun KvK-nummer online gratis e-ticket(s) te registreren via www.evenementenhal.nl/infra-hb. De openingstijden van Infra Relatiedagen 2017 zijn voor iedere beursdag hetzelfde: 13.00 tot 21.00 uur. 

Infra_relatiedagen_lr.jpg Klik om te vergroten

Nieuwsbrief Ontvang updates en speciaal door u geselecteerde onderwerpen in uw inbox! Aanmelden